Andreu-toys  bonikka  sindibaba  mideer

De ce noi?

JUCARIA VESELA este locul unde vei gasi jucariile potrivite copiilor tai in functie de varsta, motricitate si abilitatile fiecaruia.

Prin intermediul acestui site, ne-am dorit sa prezentam parintilor jucariile de calitate pe care noi le-am cautat intotdeauna pentru piticii nostri. Prin urmare, am studiat, cautat si selectat pana am reusit sa strangem o gama variata de jucarii de calitate despre care suntem convinsi ca ii va incanta atat  pe copii cat si pe parinti in egala masura.

JUCARIA VESELA este importator autorizat Andreu Toys, Bonikka, Bajo Toys, MiDeer si Sindibaba.

Jucariile marca Andreu ii vor fascina pe cei mici inca din primele clipe datorita culorilor vesele si a designului deosebit pe care acestea le au. Aceste jucarii din lemn au fost special create in urma unor studii aprofundate de psihologi specializati in pedagogie, in functie de etapele de dezvoltare ale copiilor.

Jucariile Andreu le gasesti in categoria Jucarii din lemn. Ele sunt impartite in mai multe subcategorii, astfel incat, vizualizarea si gasirea lor sa fie cat mai intuitiva si usoara.

Masinute

Vesel colorate, de diverse forme si marimi, masinutele Andreu si Bajo ii vor ajuta pe copilasi sa-si dezvolte imaginatia si orientarea in spatiu si sa-si dezvolte abilitatile de a aprecia distanta si directia.

Colectia de masinute colorate mici si mari, include:                                          

- tractoare si camioane, care pot fi incarcate si descarcate cu diverse jucarii                                                  

- masini de urgenta: politie, salvare, pompieri                                             

- masini de calatori: autobuze de diverse dimensiuni                                                     

- avioane si elicoptere

Educatie                                                                                                                   

 Jucariile din aceasta categorie au fost create in functie de nevoile copiilor astfel incat acestia sa poata evolua frumos prin joaca. Astfel, copiii vor invata formele, proportiile si culorile. Sa le recunoasca, sa le clasifice si sa le asocieze.

Indemanare

Aici se regasesc jucarii clasice Andreu Toys care dezvolta indemanarea si imaginatia piticilor, ajutand la formarea abilitatilor necesare scrisului.

Jocuri si Puzzleuri                                                                                                                                          

Copiii pot descoperi frumoasa lume a povestilor, a animalelor si nu numai prin jucariile MiDeer si Andreu. Ei vor trebui sa-si foloseasca inteligenta si imaginatia pentru a rezolva jocurile de puzzle si pentru a crea noi povesti si imagini interesante.

Bebelusi

Caluti, broscute, ratuste, catelusi, zornaitoare si alte minunatii de la Sindibaba si Andreu sunt jucarii din materiale naturale de cea mai buna calitate. Produsele din aceasta categorie promoveaza miscarea si joaca in natura. Ele satisfac nevoia naturala a copilasilor de a simti, de a atinge, dezvoltandu-le imaginatia si capacitatea lingvistica.

Jucariile sunt produse la standarde de inalta calitate, certificand siguranta conform normelor europene.