Beneficii Jucaria Vesela

Termeni si conditii

Draga client, te informam ca utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor UP&GO (www.jucariavesela.ro)

Te asiguram ca datele personale ale Clientilor nostri nu vor fi transmise catre terti. Acestea vor fi folosite de catre SC UP&GO SRL ( www.jucariavesela.ro) numai in scopul livrarii produselor comandate si a promovarii de produse din acest site.

SC UP&GO SRL ( www.jucariavesela.ro), nu poate asigura disponibilitatea in stoc a absolut tuturor produselor, la momentul comenzii clientului. Stocurile se pot modifica in foarte scurt timp, in functie de numarul de comenzi existente. Prin urmare, trebuie sa confirmam comanda inainte de efectuarea oricarei plati de catre Cumparator.

Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in RON si includ TVA.

In situatia in care, pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC UP&GO SRL (www.jucariavesela.ro) isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

SC UP&GO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare, in ceea ce priveste preturile, caracteristicile si imaginile produselor.

Litigiul aparut intre Cumparator si SC UP&GO SRL, se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care litigiul nu se poate rezolva pe cale amiabila, competenta revine instantei de judecata romane.

Forta majora invocata si dovedita de una din parti in conditiile legii, absolva partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

In momentul in care faci comanda de pe acest site iti dai acordul pentru acesti Termeni si Conditii.

Continutul site-ului www.jucariavesela.ro ne apartine in totalitate. Folosirea oricaror elemente din continutul acestui site este interzisa si se va pedepsi in conformitate cu legile in vigoare.